Få hjälp att bli av med träd

Hej och varmt och hjärtligt välkommen till bloggen den här underbart klara höstdagen med kylig och kall luft och idel blå himmel. Jag hoppas att alla mina fina läsare ser fram mot att läsa de inlägg som jag ska skriva till er idag. Det kommer bli ett varierat innehåll för jag har alltid varit med om så många olika händelser i olika sammanhang och jag vill dela allt med er, mina härliga bloggläsande vänner! Ni vet att min trädgård med alla blommor betyder mycket för mig, och när jag behövde hjälp med trädfällning i Skellefteå där jag bor så vände jag mig till ett företag som är bra att vända sig till när det gäller trädfällningar. 

Tilly, Fredrik är namnet på det här företaget, och på grund av att det var en stor gran som hade växt sig hög på bara en tre-fyra år, så blev det så att det inte kom ner något solljus över buskar och blommor som stod i den delen av trädgården. Jag störde mig på granen, sedan blev jag och min man ovänner för han ville inte att granen skulle sågas ner, men jag ville det. Till sist blev det jag som “vann” och nu har alltså det här företaget inom trädfällning i Skellefteå sågat ner granen, och det är verkligen bra för nu är trädgården ljus och fin igen. Granar har vi väl tillräckligt i det här landet utan att det nödvändigtvis behöver stå en i just vår trädgård, så tycker i alla fall jag. Nu tycker jag att Tilly, Fredrik är ett bra företag som fick väck den här granen och jag tänker att om ni behöver ett företag inom trädfällning, och ni befinner er i Skellefteå med omnejd, då är det till detta företag ni ska höra av er!