Jag blev av med ett träd som skuggade

Om ni har en trädgård kanske där finns något träd som ni vill bli av med? I min trädgårdsblogg skriver jag mycket och delar med mig om odlingstips och perenner jag rekommenderar men det här med trädgård innefattar så ofantligt många fler saker och i dagens inlägg ska jag prata med er om det här med träd, eller dem träd man vill få väck. I alla fall, mina kära läsare, att är det så att någon av er behöver få hjälp inom trädfällning i Gävle med omnejd så finns det ett företag jag ska tipsa er om idag, och namnet på detta företag är inget mindre än Peter Jarlgård Träd- och Sektionsfällning. 

Jag har själv vänt mig till dem och ingen kan bli mer nöjd än jag, jo det förstås, jag hoppas att även ni kommer att bli lika nöjda som jag givetvis. Anledningen till att jag behövde deras hjälp var dels att det är ett företag som ägnar sig åt trädfällning i Gävle och jag bor ju här rätt så långt norrut, och i min trädgård skulle jag försöka mig på att odla sådant som normalt sett inte fungerar i denna klimatzon. Hur som helst, jag räknade ut att om jag fällde ett träd så skulle det bli mycket ljusare och ett annat “mikroklimat” i just denna del utav trädgården, och vet ni vad, det fungerade! Nu har jag en blommande växt som egentligen inte trivs längre upp än till Västergötland, men peppar, peppar ta i trä, här uppe hos mig i Gävle funkar det, tack vare det här företaget som kan hjälpa även er med trädfällning i Gävle.