KBT i Varberg

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om min älskade trädgård. Som många av er redan vet så blev jag handikappad på grund av min spindelfobi och vågade inte gå ut i trädgården för jag fick för mig att det var spindlar överallt, och därför så skulle jag idag vilja dela med mig av någonting som har varit oerhört bra för mig, jag gick på KBT i Varberg och fick hjälp att komma tillrätta med den här obefogade rädslan. 

Det har nämligen varit oerhört många nu som har hört av sig efter att jag skrev ett personligt inlägg om min fobi för ett tag sedan och vill att jag ska rekommendera ett företag som man kan vända sig till här i Varberg med omnejd just för att få den bästa möjliga KBT-behandlingen. Det företaget som jag då skulle vilja rekommendera till er samt tipsa er om heter inget mindre än Lynga KBT. Jag tycker hur som helst att det här företaget utan tvekan är dem ni ska gå ifall ni är ute efter KBT i Varberg. Jag vill ju givetvis kunna vara till så stor hjälp som möjligt och därför så tycker jag även absolut att det känns kul att kunna rekommendera vidare det här företaget till er alla. I vilket fall som helst så kommer jag att ta och lägga in en länk här någonstans i inlägget, så att ni alla kan ta och klicka er in på Lynga KBT och deras egen sida där det finns mer information samt kontaktuppgifter ifall ni nu skulle ha några som helst frågor och funderingar kring saker och ting!